Mancare ardeleneasca cu carne de porc

Printeaza

Mancare ardeleneasca cu carne de porc din: pulpa de porc, boia, ceapa, gogosari, cartofi, zahar, ulei, sare, piper, rosii, patrunjel.

Ingrediente:Mancare_ardeleneasca_cu_carne_de_porc

  • 800 g pulpă de porc
  • boia iute şi dulce
  • 3 cepe
  • 3 gogoşari
  • 5 cartofi
  • 2 linguriţe zahăr
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 cutie roşii în bulion
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai în cubuleţe şi o pui la înăbuşit. Gogoşarii şi ceapa le tai în felii subţiri şi le pui peste carnea înăbuşită, adăugând apă călduţă şi cartofii tăiaţi cubuleţe.

Verifici cu o furculiţă dacă s-a fiert carnea şi condimentezi cu sare, zahăr, boia dulce şi iute şi piper măcinat.

La sfârşit, adaugi roşiile în bulion. Mai laşi câteva minute să fiarbă, apoi dai la cuptor pentru 15 minute. Serveşti mâncarea ornată cu pătrunjel verde.

Mancare ardeleneasca cu carne de porc

Mancare_ardeleneasca_cu_carne_de_porc

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.