Manaman

Printeaza

Manaman

Ingrediente:Manaman

  • o ceapă
  • 2 ouă
  • 1 ardei gras
  • 4 roşii mari
  • sare
  • piper
  • 1 lin­gură de ulei

 

Mod de preparare:

Ceapa curăţată se taie julien. Ardeiul gras, curăţat de seminţe, se taie fâşii. In uleiul încins în tigaie, se prăjeşte ceapa, un minut, până devine sticloasă. Se adaugă ardeiul gras şi se prăjeşte încă un minut.

Roşiile, curăţate de pieliţă, se mărunţesc. Se adaugă peste ceapă şi ardei, în tigaie. Se condimentează cu sare şi piper, se prăjeşte totul circa 5 minute, până când roşiile sunt moi şi preparatul a început uşor să fiarbă.

Se sparg ouăle pe deasupra şi nu se mai amestecă. Când ouăle sunt făcute, preparatul se aşază pe farfurie, cu oul în sus.

Manaman

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.