Mamaliga umpluta

Printeaza

Mamaliga umpluta

Ingrediente:Mamaliga umpluta

  • 500 g mălai
  • 1,5 litri lapte
  • 1 ceaşcă smântână
  • 250 g telemea
  • 250 g caşcaval
  • 6 ouă
  • 50 g unt

 

 

Mod de preparare:

Se pune laptele de fiert se bat ouăle, se rade brânza, se taie caşcavalul pătrăţele .Când a dat primul clocot, se pune mălaiul în lapte şi se amestecă până se face cremă (nu trebuie să fiarbă deloc, doar să-şi ia faina zeamă).

Se amestecă bine mămăliga asta pripită cu ouăle şi caşcavalul se unge o cratiţă cu unt şi se aşază mămăliga, se netezeşte .Se toarnă smântână, se presară brânză, se dă la cuptor, până se rumeneşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.