Mamaliga in straturi cu telemea si cascaval

Printeaza

Mamaliga in straturi cu telemea si cascaval din: mamaliga, unt, carnati, telemea, cascaval, ulei.

Ingrediente:Mamaliga_in_straturi_cu_telemea_si_cascaval

  • 500 g mămăligă fiartă
  • 50 g unt
  • 2 cârnati picanti
  • 250 g telemea
  • 50 g caşcaval
  • 1 lingură ulei

 

Mod de preparare:

Carnatii se feliază si apoi rondelele se călesc putin într-o lingura de ulei. Se scot pe servete de hârtie.

Telemeaua si caşcavalul se trec, separat, prin răzătoarea cu ochiuri mari.

Într-un vas de cuptor se pun cele 50 g unt si apoi un strat subtire de marnaliga. Se presară brânză, se pune mămăligă, se presară brânză, se pun carnati, mamaliga, iar carnati si se acoperă cu cascavalul ras.

Se lasă 20 de minute la cuptor.

Mamaliga in straturi cu telemea si cascaval

Mamaliga_in_straturi_cu_telemea_si_cascaval

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.