Mamaliga cu sote de ciuperci

Printeaza

Mamaliga cu sote de ciuperci din: supa de legume, lapte de soia, malai, ulei de masline, usturoi, sare, ciuperci, ceapa, usturoi, siropd e agave, cimbru, piper.

Ingrediente:Mamaliga_cu_sote_de_ciuperci

pentru mamaliga:

  • o cana supa de legume
  • o cana lapte de soia
  • jumatate de cana de apa
  • jumatate de cana de malai
  • o lingura de ulei de masline
  • un catel de usturoi
  • sare dupa gust

pentru soteul de ciuperci:

  • o lingura de ulei de masline
  • 2 cani de ciuperci
  • jumatate de ceapa tocata
  • un catel de usturoi zdrobit
  • o lingurita de otet balsamic
  • o lingurita de siropd e agave
  • o lingurita de cimbru uscat
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Aduceţi supa de legume la fierbere şi turnaţi mălaiul în ploaie, amestecând continuu ca să nu facă cocoloaşe. Micşo­raţi flacăra şi, pe măsură ce se îngroaşă compoziţia, adăugaţi lapte de soia, usturoiul pisat şi sare.

Continuaţi să tur­naţi lapte de soia şi apă şi amestecaţi continuu până e gata mămăliga. încingeţi ulei într-o tigaie antiaderentă, la flacără medie.

Adăugaţi ceapa, ciupercile, usturoiul, sare şi piper. Când ciupercile s-au caramelizat, turnaţi otet balsamic, adăugaţi sirop de agave şi cimbru.

Turnaţi compoziţia peste mămăliga aşezată pe farfurii şi serviţi.

Mamaliga cu sote de ciuperci

Mamaliga_cu_sote_de_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.