Mamaliga cu carnati si ciuperci

Printeaza

Mamaliga cu carnati si ciuperci din: malai, carnati, ciuperci, unt, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Mamaliga_cu_carnati_si_ciuperci

  • 200 g mălai
  • 400 g cârnați proaspeți
  • 400 g ciuperci
  • 50 g unt
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert ½ l apă cu sare. Când clocotește se pune mălaiul, în ploaie și se amestecă energic, pentru a nu se forma cocoloașe.

Se fierbe 20 minute pe foc moderat, amestecându-se frecvent. Ciupercile se taie felii și se prăjesc în unt bine încins. Se presară cu sare și piper și se iau de pe foc.

Cârnații se prăjesc pe foc mic, pentru a nu se crăpa. Se scoate mămăliga fierbinte pe un platou, se pun cârnații prăjiți și peste toate se pun ciupercile sotate.

Mamaliga cu carnati si ciuperci

Mamaliga_cu_carnati_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.