Majarete cu branza

Printeaza

O reteta simpla de majarete cu branza din: branza dulce de vaci, zahar, sare, stiuleti porumb de lapte, lapte, vanilie si scortisoara.

Ingrediente:Majarete cu branza

  • 200 g brânză dulce de vaci
  • 450 g zahăr
  • 1 linguriţă sare
  • 12 ştiuleţi porumb de lapte
  • 1 l lapte
  • 1 linguriţă vanilie
  • scorţişoară

Mod de preparare:

Exceptând vanilia, se amestecă bine toate ingredientele. Se trec printr-o sită fină şi se pun pe foc mic. Se lasă, amestecând continuu, până se îngroaşă. Se adaugă vanilia şi se toarnă fierbinte în cupele de servit, tip Jena. Se pudrează cu scorţişoară.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.