Maioneza de mustar

Printeaza

Maioneza de mustar din: amidon, apa, mustar, suc de lamaie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Maioneza de mustar

  • 2 linguri de amidon
  • 100 ml apă
  • 2 linguri de muştar
  • suc de lămâie
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

 

Se amestecă amidonul cu puţină apă, iar restul se pune la fiert şi, când dă în clocot, se adaugă pasta de amidon, amestecând încontinuu.

Odată ce s-a îngroşat compoziţia, se dă recipientul deoparte şi se lasă totul la răcit. Apoi se adaugă muştarul, sarea, piperul şi uleiul treptat.

Se amestecă şi se completează cu ce mai este nevoie până se obţine consistenţa dorită.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.