Măduvioare, momiţe de viţel

Printeaza

 

Ingrediente:

  • 200 g creier
  • 200 g momiţe
  • 200 g uger
  • 200 g fudulii
  • sare
  • piper
  • 200 g untură
  • 200 g măduvioare
  • 200 g mălai

 

Mod de preparare:

Se curăţă de pieliţe toate creierul se opăreşte scurt, ca o înjurătură nervoasă, să se întărească, şi se taie felii (la fel şi ugerul). Se scurg, se sărează piperează, se tăvălesc, până se-mbracă ca de iarnă, în mălai .

Se încinge untura, se pun măruntaiele la prăjit, foc potrivit .Sunt gata când s-a rumenit frumos mălaiul.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • cum se gatesc maduvioarele
  • cum se prepara maduvioarele
  • maduvioare la tigaie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.