Maduva la gratar

Printeaza

Maduva la gratar 

Ingrediente:Maduva la gratar

  • maduva
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare:

Luăm bucăţi întregi de măduvă şi le curăţăm de aşchioarele de case. Dăm sare, piper şi punem repede la grătar, ca să nu se topească măduva.

Cand este friptă, servim măduva pe crutoane de pai­ne prăjita în unt sau la grătar. Dăm la masă presărand cu pătrunjel tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.