Macrou umplut si copt in folie

Printeaza

Macrou umplut si copt in folie din: macrou, slanina, sare, piper, patrunjel, folie de aluminiu.

Macrou umplut si copt in folie

Ingrediente:

  • 2 bucăţi macrou
  • 500 g siănină
  • sare
  • piper
  • pătrunjel şi mărar tăiate mărunt
  • folie de aluminiu sau hârtie de copt pergamentată

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele foarte bine atât la interior, cât şi la exterior, îl dai cu sare şi-l laşi deoparte. In acest timp te ocupi de umplutură, pentru care tai slănina bucăţele şi o pui să se călească în foarte puţin ulei.

După ce s-a topit adaugi verdeaţa, sarea şi piperul. Umpli fiecare peşte cu această umplutură şi apoi înfăşori peştii în folie de aluminiu sau de perga­ment. Răsuceşti capetele hârtiei în sus ca să nu se scurgă zeama şi aşezi peştii într-o tavă pe care o dai la cuptor.

Macrou_umplut_si_copt_in_folie

îi serveşti cu tot cu folie sau hârtie ca să nu se scurgă zeama. Garnitura cea mai bună este de cartofi natur (fierţi simplu în apă cu sare) presăraţi cu pătrunjel.

Macrou umplut si copt in folie

Macrou_umplut_si_copt_in_folie_01

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Ce bine arata! Sa fac si eu macrou umplut si copt in folie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.