Macrou prajit cu legume si capere

Printeaza

Macrou prajit cu legume si capere din: ulei de măsline, macrou,  ceapă roşie,cartofi, unt, capere, coja si suc de lamaie, pătrunjel.

Macrou_prajit_cu_legume_si_capere

Ingrediente:

  • 2 linguriţe cu ulei de măsline
  • 2 file-uri de macrou, decongelate şi uscate
  • 1 ceapă mică roşie, decojită şi tăiată în felii subţiri
  • 250 g cartofi fierţi, feliaţi
  • 30 g unt
  • 1 lingură cu capere
  • coaja rasă şi sucul de la 1/2 lămâie
  • 1 mână de frunze de pătrunjel

Mod de preparare:

Incălzeşte uleiul într-o tigaie wok. Pune toate file-urile de macrou cu pielea în jos şi prăjeşte-le la foc mare timp de 3 minute, până când pielea devine crocan­tă, apoi întoarce-le şi prăjeşte-le 1 minut.

Scoate-le din tigaie şi lasă-le deoparte. Pune ceapa si car­tofii tăiaţi în felii şi prăjeşte-le 5 minute, până se rumenesc.

Scoate-le şi lasă-le deoparte. între timp, scoate pielea peştelui şi taie-l în bucăţele.

Pune untul în tigaie, adaugă caperele, coaja şi sucul de lă­mâie, apoi peştele, încălzeşte puţin, apoi presară pătrunjelul. Serveşte peştele cu salată de cartofi şi ceapă

Macrou prajit cu legume si capere

Macrou_prajit_cu_legume_si_capere

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Macrou prajit

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.