Macrou pe pat din legume

Printeaza

Macrou pe pat din legume din: macrou, morcov, telina, patrunjel, ceapa, usturoi, ardei gras, cartofi, rosii, ulei, vin alb.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Macrou pe pat din legume

  • 1,2 kg macrou
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 1 leg. pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi
  • 3 roşii
  • 100 ml ulei
  • 150 ml vin alb

 

Mod de preparare:

Peştele se curăţă, se spală, se stropeşte cu oţet şi se sărează, apoi lăsăm să stea o jumătate de oră. În tavă punem ulei, peste care punem legumele curăţate, spălate şi tăiate julien.

Clătim peştele de sare şi oţet şi îl punem peste zarzavat. Tăiem roşiile rondele, le punem deasupra, turnăm vinul şi dăm la cuptor timp de o oră.

Se decorează cu ţelină tocată fin.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • macrou la cuptor pe pat de legume

1 comentariu

  1. Bianca Varlan

    Foarte buna reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.