Macrou la gratar

Printeaza

Macrou la gratar

Ingrediente:Macrou la gratar

  • macrou
  • usturoi
  • ulei, unt sau margarina
  • codimente
  • bulion sau ketchup
  • ceapa

 

Mod de preparare:

Se curata pestele, se spala si se zvanta cu un servet curat. Se unge atat pe interior, cat si pe exterior cu ulei, unt sau margarina si se umple cu 3-4 catei de usturoi pisati, codimente, o foaie de dafin pentru fiecare peste in parte, bulion sau ketchup si ceapa taiata marunt.

Se impacheteaza apoi prin rulare intr-o folie de aluminiu si se coace pe gratar (sau pe gril pentru aragaz). Se intoarce cu atentie cu spumiera, sa nu se rupa folia. Se serveste cu mamaliguta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.