Macrou in sos de rosii

Printeaza

Macrou in sos de rosii

Ingrediente:Macrou in sos de rosii

  • 4 bucăţi macrou
  • 5-6 roşii
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • condimente
  • ulei
  • 2-3 linguri făină

 

Mod de preparare:

Macroul curăţat şi spălat îl tai în bucăţi de 3-4 cm. Le sărezi, le dai prin făină şi le aşezi într-o tavă cu ulei. Opăreşti roşiile, le decojeşti, le dai pe râzătoare sau le tai bucăţele şi le adaugi în tavă, peste peşte.

Pui după gust sare, piper, condiment şi usturoi pisat. Dai tava la cuptor, la foc potrivit, şi când macroul e bine pătruns presari pătrunjelul verde tăiat fin.

Macrou in sos de rosii

Macrou in sos de rosii

Pofta bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.