Macrou cu masline, rosii si capere

Printeaza

Macrou cu masline, rosii si capere din: macrou, faina, rosii, masline, capere, zahar, otet, tarhon, patrunjel, marar, sare, piper.

Ingrediente:Macrou cu masline, rosii si capere

  • 1 kg macrou
  • 2 linguri de făină
  • 3-4 roşii
  • 50 g măsline
  • 50 g capere
  • 20 g zahăr
  • 10 ml oţet
  • 1 legătură de tarhon
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 legătură de mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă peştele, îndepărtează capul şi înotătoarele şi porţionează-l. Dă bucăţile prin făină, apoi prăjeşte-le la foc iute.

Spală roşiile, curăţă-le de cotor, taie-le în jumătăţi sau în sferturi şi pune-le la foc împreună cu zahărul, oţetul diluat cu apă, verdeţurile tocate fin, sare şi piper după gust. în sosul obţinut, adaugă macroul prăjit, măslinele şi caperele şi fierbe-le cinci minute.

Stinge focul şi lasă preparatul să se răcească acoperit cu un capac.

Se poate servi şi cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.