Macris cu sos alb

Printeaza

 Macris cu sos alb

Ingrediente:Macris cu sos alb

  • 1,500 kg măcriş
  • 3 linguri sos alb
  • sare
  • 100 g unt
  • nucşoară
  • 3 ouă
  • 5 căţei usturoi

 

Mod de preparare:

Măcrişul se curăţă, se spală şi se fierbe în apa clocotită cu sare timp de 3 minute.

Se strecoară apoi, se stoarce bine, se toacă, se încălzeşte în unt şi se amestecă cu sosul alb, sare, puţin mujdei şi nucşoară rasă.

Se aşază pe pla­tou şi se garniseşte cu crutoane prăjite şi sferturi de ouă fierte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.