Macaroane la cuptor

Printeaza

Macaroane la cuptor din: macaroane, ciuperci albe, svaiter, usturoi, patrunjel, sos alb, parmezan, unt, ulei de masline, sare si piper.

Macaroane_cu_branza_si_lapte_10

 

Ingrediente:

  • 500 g macaroane
  • 250 g ciuperci albe, de cultură
  • 150 g şvaiţer
  • 1 căţel de usturoi mare
  • pătrunjel verde
  • sos alb
  • 150 g parmezan ras
  • unt
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ciupercile, tăiaţi-le felii şi căliţi-le în puţin ulei aromat cu usturoi zdrobit.

Când ciupercile sunt rumenite, scoateţi usturoiul şi adăugaţi sare, piper şi pătrunjel, tocat fin. Combinaţi şvaiţerul tăiat în cuburi mici cu sosul alb şi cu 2 linguri bune de ciuperci călite.

Separat, fierbeţi macaroanele, scoateţi-le şi amestecaţi-le cu ciupercile. Intr-o tavă, puneţi în straturi alternative macaroane cu ciuperci, sos alb şi parmezan ras.

Ultimul strat, trebuie să fie de sos alb, parmezan ras şi câteva cuburi de unt. Daţi tava la cuptoru cald pentru 15 minute, până când preparatul se aureşte frumos.

 

 

Macaroane la cuptor

Macaroane_cu_branza_si_lapte_10

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.