Macaroane cu telemea de vaca si menta

Printeaza

Macaroane cu telemea de vaca si menta din: paste, telemea de vaca, zahar vanilat, oua, unt, smantana, sare, pesmet alb, frunze de menta.

Ingrediente:Macaroane_cu_telemea_de_vaca_si_menta

  • 400 g paste
  • 200 g telemea de vaca
  • un plic zahar vanilat
  • 5 oua
  • 100 g unt
  • 3-4 linguri smantana
  • un praf sare
  • 1-2 linguri pesmet alb
  • frunze de menta

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele. După aceea, se iau de pe foc, se scot din apa în care au fiert si se trec prin jet de apă rece 3 minute. Se lasă apoi în sită să se scurgă bine. Separat, se rade brânza pe răzătoarea mică. Pastele fierte se amestecă cu brânza rasă, cu ouăle, smântână, o parte din cantitatea de unt si zahărul vanilat.

Se tapetează tava cu restul de unt si pesmet. Se toarnă compoziţia si se bagă la cuptor. Macaroanele se servesc cu zahăr, nuci măcinate sau iaurt. Se ornează cu mentă.

Macaroane cu telemea de vaca si menta

Macaroane_cu_telemea_de_vaca_si_menta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.