Macaroane cu sos de vinete

Printeaza

Macaroane cu sos de vinete din: vinete, macaroane, ulei, usturoi, rosii, bulion, busuioc, piper, sare.

Ingrediente:Macaroane_cu_sos_de_vinete

  • 2 vinete
  • 250 g macaroane
  • ulei
  • usturoi
  • 1 kg rosii
  • 2 linguri de bulion
  • busuioc
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai vinetele cuburi mici, le sărezi şi le laşi o oră în strecurătoare. Apoi le speli de sare şi le scurgi. Prăjeşti uşor vinetele în ulei. într-o oală căleşti usturoiul tăiat, adă­ugând roşiile tăiate mărunt, fără coji şi seminţe. Laşi la foc mic, până scade sosul.

Adaugi con­dimente şi mai laşi câteva minute la fiert. Fierbi macaroanele în apă sărată, cu două linguri de ulei, apoi le scurgi.

Torni peste macaroane sosul de vinete. Le serveşti calde.

Macaroane cu sos de vinete

Macaroane_cu_sos_de_vinete

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Astea nu sunt spaghete? sunt macaroane?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.