Macaroane cu sos de carne

Printeaza

Macaroane cu sos de carne din: macaroane, carne de porc, ceapa, ulei de masline, pasta de tomate, sare, piper, cimbru, oregano.

Ingrediente:Macaroane cu sos de carne

  • 1 pachet cu maca­roane
  • 500 g carne de porc tocată
  • 2 cepe
  • 1 ceşcuţă cu ulei de măsline
  • 1 lingură cu pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano

 

Mod de preparare:

Fierbe macaroanele în apă cu un praf de sare. Separat, căleşte ceapa. Stinge cu apă şi condimentează cu sare, piper, cimbru şi oregano.

Adaugă apoi carnea tocată şi, după 15 minute, pune şi pasta de tomate. Dacă mai este nevoie, completează cu apă.

Lasă să fiarbă la foc mic. Serveşte macaroanele, scurse bine, cu bucăţelele de carne.

Macaroane cu sos de carne

Macaroane_cu_sos_de_carne

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.