Macaroane cu nuci si cascaval

Printeaza

Macaroane cu nuci si cascaval din: macaroane, usturoi, cascaval, nuci, ulei, patrunjel, sare, piper.

Macaroane_cu_nuci_si_cascaval

Ingrediente:

  • 1 pachet macaroane
  • 6 căţei de usturoi
  • 200 g caşcaval ras
  • 200 g nuci
  • 2 linguri ulei
  • câteva fire de pătrunjel tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Rupi macaroanele şi le pui la fiert în apă clocotită cu sare.

Le ţii pe foc, conform instrucţiunilor de pe am­balaj. Le strecori şi le laşi deoparte. Păstrezi o cană din apa în care au fiert.

Cureţi şi zdrobeşti usturoiul. La fel procedezi şi cu nucile. Incingi uleiul şi pui us­turoiul.

Il laşi să se călească puţin. Ai grijă să nu se ardă, că devine amar.

Adaugi nucile, amesteci şi pui pastele fierte în tigaie. Guşti şi dacă vreri potriveşti cu sare şi piper, presari puţin pătrunjel şi torni din apa păstrată.

Amesteci, să se combine aromele, presari caşcavalul şi opreşti focul.

Macaroane cu nuci si cascaval

Macaroane_cu_nuci_si_cascaval

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Macaroane cu brânză și sos de roșii

Macaroane cu brânză și sos de roșii din: macaroane, sos de rosii, branza cheddar, parmezan, usturoi, ulei de masline, sare, piper. Este o variantă mai sănătoasă și mai gustoasă a clasicelor macaroane cu brânză, deoarece folosim sos de roșii în loc de unt și smântână. Ingrediente: 400 g de macaroane 500 g sos de roșii […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.