Macaroane cu branza si carnati

Printeaza

Macaroane cu branza si carnati din: macaroane, branza ricotta, carnati, branza de oaie, sare si piper.

Macaroane_cu_carne_tocata_la_cuptor

 

Ingrediente:

  • 500 g macaroane
  • 500 g brânză ricotta
  • 250 g câmaţi
  • brânză rasă de oaie
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Indepărtaţi pieliţa cârnaţilor, tăiaţi-i în bucăţi mici (2-3 cm) şi, într-o tigaie cu puţin unt, prăjiţi-i pe foc domol.

Separat, într-un castron, puneţi brânza ricotta, apoi combinaţi-o cu cârnaţii rumeniţi. Puneţi sare după gust.

Fierbeţi macaroanele, apoi combinaţi-le cu brânza ricotta şi amestecul de cârnaţi.

Puneţi totul pe un platou fierbinte şi aduceţi preparatul la masă decorat abundent cu brânză rasă şi piper boabe după gust.

 

 

Macaroane cu branza si carnati

Macaroane_cu_carne_tocata_la_cuptor

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.