Macaroane cu branza si carnati
PrinteazaMacaroane cu branza si carnati din: macaroane, branza ricotta, carnati, branza de oaie, sare si piper.
Ingrediente:
- 500 g macaroane
- 500 g brânză ricotta
- 250 g câmaţi
- brânză rasă de oaie
- sare
- piper boabe
Mod de preparare:
Indepărtaţi pieliţa cârnaţilor, tăiaţi-i în bucăţi mici (2-3 cm) şi, într-o tigaie cu puţin unt, prăjiţi-i pe foc domol.
Separat, într-un castron, puneţi brânza ricotta, apoi combinaţi-o cu cârnaţii rumeniţi. Puneţi sare după gust.
Fierbeţi macaroanele, apoi combinaţi-le cu brânza ricotta şi amestecul de cârnaţi.
Puneţi totul pe un platou fierbinte şi aduceţi preparatul la masă decorat abundent cu brânză rasă şi piper boabe după gust.
Macaroane cu branza si carnati
Pofta buna!