Macaroane cu brânză

Printeaza

Se încinge cuptorul la 200° C/ gaz 6. Se stropesc 50g de baghetă tocată cu unt topit, sare şi piper. Se coace până devine crocantă. Se fierb 350g de paste scurte cu 2 minute mai puţin decât este indicat pe ambalaj. Se topesc 2 linguri de unt într-o tigaie.

Se adaugă 1 căţel de usturoi tocat fin şi 1 linguriţă pudră de muştar, se căleşte 1 minut, apoi se adaugă 3 linguri de făină şi se amestecă.

Se căleşte 1 minut, apoi se adaugă 500ml de lapte integral şi se amestecă, pentru a se obţine un sos. Se lasă la fiert uşor 5 minute, amestecând până se îngroaşă. Se ia de pe foc, apoi se adaugă 250g de brânză cheddar şi 25g de parmezan, date prin râzătoare.

Se amestecă pastele cu sosul, apoi se răstoarnă într-un vas termorezistent.

Se pun deasupra pâinea şi parmezan ras, apoi se coace compoziţia 20 de minute, până devine crocantă şi aurie.

Macaroane cu brânză

Macaroane cu brânză

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.