Macarine cu branza

Printeaza

Macarine cu branza din: oua, branza, faina, sare, apa, ulei.

Ingrediente:Macarine cu branza

  • 4 ouă
  • 1/2 kg brânză
  • făină
  • sare
  • 1 ceşcuţă apă
  • ulei

 

Mod de preparare:

Din ouă, apă, sare şi făină faci o cocă, pe care o frămânţi atât cât să se poată întinde. împărţi aluatul în două şi întinzi două foi. Fiecare foaie o tai fâşii de 3-4 cm lăţime, iar fiecare fâşie o tai în bucăţele potrivite ca mărime din care faci fundiţe.

Pui pe foc o oală cu apă şi puţină sare. Când începe să clocotească apa, dai drumul macarinelor în apă să fiarbă.

Când sunt fierte, scurgi macarinele, le pui într-un vas şi adaugi brânza, iar pe deasupra pui ulei încins şi amesteci totul uşor, să nu se sfărâme.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.