Lipii umplute cu legume, piept de pui si marar

Printeaza

Lipii umplute cu legume, piept de pui si marar din: lipii, piept de pui, cremă de brânză, roşii, castravete, marar verde, sare, ulei de masline, lamaie, masline.

Ingrediente:Lipii umplute cu legume, piept de pui si marar

  • 4 lipii
  • 1 piept de pui potrivit de mare
  • 1 cutie cremă de brânză
  • roşii
  • castravete
  • ardei
  • mărar verde
  • sare
  • ulei de măsline
  • 1 lămâie
  • câteva măsline

Mod de preparare:

Pieptul de pui îi tai fâşii, apoi le tragi la tigaie în ulei, până se rumenesc. încălzeşti lipiile uşor şi le ungi cu cremă de brânză.

Adaugi fâşii de piept de pui, apoi felii de castravete, de ardei, de măsline şi de roşii.

Asezonezi cu mărar verde, câteva picături de ulei de măsline şi zeamă de lămâie.

Pliezi frumos lipiile şi le legi cu frunze de ceapă verde sau le rulezi sub formă de con.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.