Lipii cu ciuperci si carne de vita

Printeaza

O reteta de lipii cu ciuperci si carne de vita din: lipii, ciuperci, carne tocata de vita, ulei de masline, urda, oua, parmezan, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:

  • 4 lipii
  • 400 g ciuperci (champignon, hribi sau galbiori)
  • 300 g carne tocata de vita
  • 50 ml ulei de masline
  • 400 g urda
  • 2 oua
  • 50 g parmezan
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le de apa si taiati-le in feliute. Caliti carnea in uleiul de amsline 10 minute, apoi adaugati ciupercile. Caliti-le impreuna cu carnea tocata pana cand se evapora toata zeama lasata de ciuperci.

Amestecati intr-un castron urda cu ouale si patrunjelul tocat marunt. Potriviti de sare si piper, apoi ungeti cu amestecul obtinut cele 4 lipii. Impartiti amestecul de carne si ciuperci in 4 si intindeti-l uniform pe cele 4 lipii.

Puneti lipiile astfel pregatite la cuptor, la foc mare, pentru 10 minute, apoi serviti-le calde.

Lipii cu ciuperci si carne de vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.