Lipie umplută cu legume şi pui

Printeaza

Taie 600 g piept de pui în cubuleţe de înfipt în frigărui. Unge-le cu puţin ulei de măsline, boia de ardei dulce, apoi frige-le pe grătar timp de trei-patru minute, până sunt bine pătrunse.

Taie un avocado cubuleţe, apoi amestecă-l cu un ardei roşu, curăţat şi măruntit, două roşii, fără seminţe, tăiate cuburi, şi o legătură de pătrunjel, tocat.

Stoarce deasupra legumelor zeama de la o lămâie, adaugă un căţel de usturoi, zdrobit, şi 100 ml smântână sau iaurt gras.

Incorporează în amestecul de legume bucăţile de pui şi împarte compoziţia pe opt lipii. Serveşte imediat!

Lipie umplută cu legume şi pui

Lipie umplută cu legume şi pui

Pofta buna!

 

 

 

 


poate te intereseaza si:

Lipie umpluta cu varza

Lipie umpluta cu varza

Lipie umpluta cu varza din: aluat, varza, seminte de marar, piper, ulei, sare. Ingrediente: 500 g aluat de pizza 1/2 varza 1 lingurita cu seminte de marar 1 lingurita cu piper negru macinat ulei sare   Mod de preparare: Toacă varza fideluţă, pune sare pe ea, las-o un sfert de oră, apoi stoarce-o bine de tot. […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.