Lipie cu pui şi legume

Printeaza

Lipie cu pui şi legume din: piept de pui, morcovi, gulie, smantana, salata verde, slipii, sare, piper si ulei de masline.

Ingrediente:

  • 2 piepti de puidezosati
  • 2 morcovi
  • 1 gulie
  • 2 linguri smantana
  • 1 salata verde
  • 4 lipii
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se sărează şi se piperează carnea; se unge cu ulei de măsline şi se frige în tigaia-grill încinsă cca 8 min. pe fiecare parte. Se scoate şi se lasă să se odihnească pe un fund de lemn; apoi se taie felii.

Se curăţă morcovii şi gulia şi se rad; se amestecă într-un castron cu smân¬tână, sare şi piper. Se taie fâşii frunzele de salată.

Se încălzeşte lipia la cuptor, se taie la mijloc şi se umple cu fâşii de salată eisberg, salată de gulie şi carne. Se poate servi imediat sau se împachetează în stil shaorma şi se ia la pachet

Lipie cu pui şi legume

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buna lipia asta cu pui si legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.