Lipie cu ciuperci si carne de pui

Lipie cu ciuperci si carne de pui din: ulei de masline, ciuperci, usturoi, lipii, branza brie, piept de pui, sare, piper, oregano.

Ingrediente:Lipie_cu_ciuperci_si_carne_de_pui

  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 g ciuperci Champignon brune
  • 2 catei de usturoi
  • 4 lipii mari
  • 200 g branza brie
  • 2 piepti de pui fara os
  • sare
  • piper
  • 4 fire oregano

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200 °C. Se şterge pieptul de pui, se sărează şi se piperează. Se încing în tigaie 2 linguri de ulei şi se adaugă feliile de ciuperci şi de usturoi. Se sărează, se piperează şi se prăjesc 3 min. Se scot apoi ciupercile şi se prăjesc în tigaie bucăţile de carne de pui.

Se aşază pe lipii ciupercile, brânza şi feliile de carne; se presară frun­zuliţe de oregano şi se picură ulei; se coc lipiile la cuptor cca 10 min. Se servesc fierbinţi.

Lipie cu ciuperci si carne de pui

Lipie_cu_ciuperci_si_carne_de_pui

Pofta buna!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact