Lipie cu ciuperci si carne de pui

Printeaza

Lipie cu ciuperci si carne de pui din: ulei de masline, ciuperci, usturoi, lipii, branza brie, piept de pui, sare, piper, oregano.

Ingrediente:Lipie_cu_ciuperci_si_carne_de_pui

  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 g ciuperci Champignon brune
  • 2 catei de usturoi
  • 4 lipii mari
  • 200 g branza brie
  • 2 piepti de pui fara os
  • sare
  • piper
  • 4 fire oregano

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200 °C. Se şterge pieptul de pui, se sărează şi se piperează. Se încing în tigaie 2 linguri de ulei şi se adaugă feliile de ciuperci şi de usturoi. Se sărează, se piperează şi se prăjesc 3 min. Se scot apoi ciupercile şi se prăjesc în tigaie bucăţile de carne de pui.

Se aşază pe lipii ciupercile, brânza şi feliile de carne; se presară frun­zuliţe de oregano şi se picură ulei; se coc lipiile la cuptor cca 10 min. Se servesc fierbinţi.

Lipie cu ciuperci si carne de pui

Lipie_cu_ciuperci_si_carne_de_pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.