Lipie cu ceapa pentru supa

Printeaza

Lipie cu ceapa pentru supa din: ou, unt, făină, ceapă verde, sare, piper măcinat.

Lipie cu ceapa pentru supa

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 40 g unt
  • 1 lingură de făină
  • 1 legătură de ceapă verde
  • sare
  • piper măcinat

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile spumă cu 20 g unt, se sărează, se piperează, se adaugă ceapa tăiată mărunt cu cozi cu tot, făina şi albuşul bătut spumă tare.

Restul de unt se încinge în tigaie, se toarnă compoziţia şi se coace în cuptor. Se răs­toarnă pe un fund de lemn, se taie cuburi şi se împarte în farfurii. Se servesc cu supă de carne.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.