Lipan fiert cu pasta de sardele

Printeaza

O reteta gustoasa de lipan fiert cu pasta de sardele din: lipani, unt, sardele, sare, patrunjel si piper.

Ingrediente:Lipan fiert cu pasta de sardele

  • 4 lipani
  • 3 linguri de unt
  • 3 sardele tăiate mărunt
  • 2 linguri pătrunjel tocat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Punem lipanii uzi în tigaia. Se pune capacul şi se încălzeşte până se fac aburi. Se ţin apoi la foc foarte mic cca. 10 minute.

Se amestecă bine untul cu mirodenii­le, sardelele şi pătrunjelul şi se fac ru­louri mici. Se servesc lipanii cu pasta de sar­dele.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.