Linte in stil sasesc

Printeaza

Linte in stil sasesc din: linte, bere, ceapa, unt, pasta de rosii, supa de carne, crenvursti, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Linte in stil sasesc

  • 300 g linte
  • 1 l bere blondă
  • 2 cepe
  • 80g unt
  • 100 g pastă de roşii
  • 300 ml supă de carne
  • 4 crenvunrsti
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se înmoaie lintea în bere şi se lasă până a doua zi. Doua cepe potrivite se taie felii, se călesc în unt, se adauga pasta de roşii, supa de carne (obţinută dintr-un cub concentrat), sare şi piper după gust, apoi se adaugă boabele de linte.

Se fierbe mâncarea la foc slab aproximativ 40-45 die minute. Cu 10 minute înainte de a lua cratiţa de pe foc, se adaugă crenvurştii tăiaţi felii. Când este gata, se presară pătrunjelul, tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.