Reteta zilei: Linte cu usturoi, telina si patrunjel
PrinteazaLinte cu usturoi, telina si patrunjel din: linte, telina, usturoi, patrunjel verde, ulei, vin, sare, piper.
Ingrediente:
- 600 g linte fiarta
- 300 g telina
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 5 catei de usturoi
- 1 legatura patrunjel verde
- 3 linguri ulei
- 3 linguri vin alb
- sare
- piper
- rozmarin
- o cana supa de legume
Mod de preparare:
Curăţaţi ţelina, morcovul, ceapa şi tăiaţi-le în cubuleţe. Căliţi-le în ulei, săraţi şi piperaţi şi când încep să se înmoaie, adăugaţi usturoiul curăţat şi pisat.
După 5 minute, adăugaţi lintea fiarta,rozmarin, vinul, supa şi lăsaţi să fiarbă la foc potrivit, până când sosul începe să se îngroaşe.
Presăraţi pătrunjel tăiat mărunt înainte de servire.
Linte cu usturoi, telina si patrunjel
Pofta buna!
Interesanta reteta, dar nu as incerca asa ceva
Mie una nu-mi place linte, deci reteta iese din discutie