Mancare de linte linte cu telina si usturoi

Printeaza

O reteta delicioasa de linte cu:patrunjel verde, linte rosie, ulei, vin alb, usturoi, sare, piper.

Ingrediente: Reteta_tocana_de_linte

  • 1 leg. pătrunjel verde
  • 600g linte roşie
  • 4 linguri ulei
  • 300g telină
  • 4 linguri vin alb
  • 5 căţei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ţelina şi tăiaţi-o în cubulete. Căliţi-o în ulei, săraţi şi piperaţi şi când începe să se înmoaie, adăugaţi usturoiul curăţat şi pisat.

După 5 minute, adăugaţi lintea spălată, vinul şi lăsaţi să fiarbă la foc potrivit, până când sosul începe să se îngroaşe. Presăraţi pătrunjel tăiat mă­runt la servire.

Reteta_tocana_de_linte

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.