Linguini cu dovlecei şi lămâie

Printeaza

Se fierb 300g de linguini. Se dau pe râzătoare 3 dovlecei. Se călesc la temperatură mare într-o cratiţa unsă cu 1 lingură ulei de măsline, timp de 2-3 minute. Se adaugă 1 căţel de usturoi zdrobit şi 1 linguriţă fulgi de chilli şi se mai lasă totul pe foc 1 minut.

Se scurg pastele şi se adaugă peste dovlecei, apoi se presară cu coaja rasă de la 1 lămâie. Se asezonează, se stropesc cu puţin ulei de măsline şi se garnisesc cu frunze de busuioc proaspăt.

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Simplu si bun!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.