Linguini cu ton, lamaie si marar

Printeaza

Linguini cu ton, lamaie si marar din: linguini, ton la conserva, ceapa, almaie, marar, ulei de masline.

Mod de preparare:Linguini cu ton, lamaie si marar

Se pregătesc 150g de linguini conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Intr-un bol, se amestecă 200g de ton mărunţit de la conservă, scurs de ulei, 1/2 de ceapă roşie feliată mărunt, coaja rasă şi sucul unei lămâi, 1 legătură mică de mărar, tocată, şi 2 linguri de ulei de măsline.

Pastele se scurg şi se amestecă apoi cu restul ingredientelor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.