Linguine cu file de cod si ardei cayenne

Printeaza

Linguine cu file de cod si ardei cayenne din: linguine, file de cod, ceapa rosie, ardei cayenne, sos de rosii, vin alb, rosii cherry, ulei de masline, patrunjel, sare.

Ingrediente:Linguine_cu_file_de_cod_si_ardei_cayenne

  • 250 g linguine
  • 400 g file de cod
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei cayenne
  • 150 ml vin alb sec
  • 100 ml sos de rosii
  • 100 g rosii cherry
  • 1/2 lamaie
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert în apă cu un praf de sare. Răstoarnă-le în strecurătoare şi lasă-le să se scurgă. Separat, taie ceapa julien şi înăbuş-o în ulei. Adaugă peştele tăiat în bucăţi. Stropeşte cu lămâie şi toarnă vinul. Lasă pe foc până ce se evaporă alcoolul.

Adaugă roşiile cherry, sosul de roşii şi potriveşte gustul de sare. După ce a dat în 2-3 clocote, pune pastele scurse. Amestecă, apoi adaugă rondele de ardei cayenne. Serveşte-le fierbinţi, cu pătrunjel.

Linguine cu file de cod si ardei cayenne

Linguine_cu_file_de_cod_si_ardei_cayenne

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.