Limonada cu levantica

Printeaza

Se amestecă 150 ml suc de lămâie cu 300 ml apă, 3 linguri coajă de lămâie rasă, 2 linguriţe flori de levănţică usca­te. Se lasă să se marineze peste noapte.

Se fierbe un sirop din 120 g zahăr şi 300 ml apă; se lasă să se răcească. Se strecoară amestecul de lămâie şi se amestecă împreună cu siropul.

Se serveşte cu cuburi de gheaţă, felii de lămâie şi levănţică.

Limonada cu levantica

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.