Limba rasol cu cartofi natur si sos de hrean

Printeaza

 Limba rasol cu cartofi natur si sos de hrean

Ingrediente:Limba rasol cu cartofi natur si sos de hrean

  • 1 kg limbă
  • 400 g cartofi
  • 30 g unt
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 /2 ţelină
  • 150 g frişca
  • 30 g hrean
  • 1 lingură de oţet
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Limba se fierbe circa 2 1/2ore cu sare şi zarzavat (ceapa, morcovul, felina), apoi se curăţă de pieliţă şi se taie felii.

Se aşază pe un platou, gar­nisită cu cartofi natur cartofi fierţi în apă cu puţină sare, unt şi pătrunjel tocat.

Separat se serveşte la sosieră sos de hrean (frişcă bătută amestecată cu puţin zahăr, sare, oţet şi hrean ras) sau sos de muştar.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mai gatit limba rasol. E buna?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.