Limba de vita fiarta

Printeaza

Limba de vita fiarta din: limba de vita, sare, piper, rozmarin, busuioc.

Ingrediente:Limba de vita fiarta

  • 800 g limbă de vită afumată
  • sare
  • 1 linguriţă piper boabe
  • 1 lingură rozmarin
  • 1 linguriţă busu­ioc verde

 

Mod de preparare:

Limba de vită se spală bine, apoi se pune într-o oală, în apă rece, se adaugă sare şi se fierbe la foc moderat. Când este fiartă, se strecoară, se lasă să se răcească şi se înde­părtează pieliţa de pe ea.

Se pune apoi în apă caldă, se adaugă piperul, rozmarinul, busuiocul şi sarea, după care se fierbe la foc slab 15 minute. Când este gata, se taie felii oblice şi se păstrează la cald, în zeama în care a fiert.

Feliile de limbă se servesc cu piu­re de cartofi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.