Limba de vita cu struguri

Printeaza

 

Speli bine o limbă de vită de circa 1 kg, o opăreşti 5 minute în apă fiartă, apoi o pui la fiert în apă cu sare, 2- 3 morcovi şi o ceapă. Când este fiartă o cureţi de pieliţă şi o tai felii subţiri.

Din 3 linguri de făină cu puţină supă strecurată faci un sos alb, pe care îl amesteci bine ca să nu se transforme în co­coloaşe şi adaugi 50 g zahăr caramelizat.

Prăjeşti puţin cu unt jumătate de kilogram de struguri pe care, împreună cu limba tăiată felii, îi adaugi la sos. Mai laşi să dea câteva clocote.

Limba de vita cu struguri

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.