Limbă de vită cu măsline şi arpagic

Printeaza

Limbă de vită cu măsline şi arpagic din: limba de vita, arpagic, morcovi, masline kalamata, boabe de piper rosu, suc de rosii, lamai, vin alb.

Ingrediente:Limba_de_vita_cu_masline_si_arpagic

  • 1 1/2 kg limba de vita
  • 1/2 kg arpagic
  • 2 morcovi
  • 200 g masline kalamata
  • 1 lingurita boabe de piper rosu
  • 2-3 linguri suc de rosii
  • 2 lamai
  • 200 ml vin alb

 

Mod de preparare:

Speli limba şi o fierbi aproximativ 1 oră. în aceeaşi apă, pui să fiarbă morcovii şi 2 cepe curăţate. Când sunt gata, mixezi legumele fierte şi cureţi limba de pieliţă, după care o tai în felioare. Pui la fiert felioarele de limbă într-o cratiţă împre­ună cu zarzavatul mixat, felii subţiri de lămâie, boa­bele de piper şi sucul de roşii.

Opăreşti măslinele. Cureţi restul de ceapă şi o fierbi în vin, într-un vas mic. După ce s-au înmuiat cepe­le, le pui în cratiţă şi le laşi să mai fiarbă câteva minute împreună cu măslinele.

Limbă de vită cu măsline şi arpagic

Limba_de_vita_cu_masline_si_arpagic

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.