Limba cu sos tartar

Printeaza

Limba cu sos tartar din: limba de vaca, sare, zarzavat, sos tartar.

Ingrediente:Retete_video_2

  • limbă de vacă
  • sare
  • zarzavat
  • sos tartar

 

Mod de preparare:

Se fierbe limba de vacă cu zarzavat şi sare. După ce a fiert, se pune într-un alt vas cu apă rece sărată şi se curăţă de piele.

Se taie în felii subţiri, se aranjează pe un platou, iar deasupra se toarnă sos tartar.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • limba cu sos tartar

1 comentariu

  1. Sa-ti iasa sosul, ca altfel n-are nici o valoare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.