Limba cu sos de smantana si paste de tomate

Printeaza

Limba cu sos de smantana si paste de tomate din: limba de vita, ceapa, mustar, smantana, faina, pasta de tomate, sare, ulei.

Ingrediente:Limba_cu_sos_de_smantana_si_paste_de_tomate

  • 3 bucati limba de vita
  • 1 ceapa
  • 1 lingura mustar
  • 6 linguri smantana
  • 2 linguri faina
  • 1/2 lingura pasta de tomate
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Opareste limbile si curata-le de piele. Pune-le sa fiarba bine in apa cu sare.

Separat, taie ceapa marunt si caleste-o in ulei.

Adauga limbile, fierte si taiate in felii subtiri si un praf de sare.

Toarna o parte din zeama in care au fiert limbile si lasa sa dea in cateva clocote.

Dizolva faina in apa rece pana capata consistenta unei smantani. Amestecul rezultat toarna-l peste amestecul de ceapa si limba.

Cand sosul s-a ingrosat, pune pasta de tomate, mustarul si smantana.

Mai lasa pe foc cateva minute si potriveste de sare. Serveste mancarea calda.

Limba cu sos de smantana si paste de tomate

Limba_cu_sos_de_smantana_si_paste_de_tomate

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna limba cu sos de smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.