Limba cu sos alb

Printeaza

Limba cu sos alb din: limba, legume, sos alb, zahar, capere, lamaie, vin, smantana.

Ingrediente:Limba cu sos alb

  • 0 limbă
  • legume (ceapă, morcov, pătrunjel)
  • sos alb
  • o linguriţă zahăr
  • capere
  • feliuţe de lămâie
  • vin
  • smântână

 

Mod de preparare:

Se fierbe limba o jumătate de oră, se curăţă de pieliţa groasă, apoi se pune la fiert cu legumele. Când este fiartă, limba se scoate şi se taie felii.

Legumele se dau prin sită şi se amestecă în sosul alb (vezi reţeta), împreună cu zahărul, caperele, feliuţele de lămâie, vinul, smântână.

In acest sos se pun feliile de limbă şi se lasă să fiarbă totul 15 minute, apoi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.