Limbă afumată, crenvurşti, cabanos şi ciuperci in casolete
PrinteazaLimbă afumată, crenvurşti, cabanos şi ciuperci in casolete
- 12 casolete
- 300 g limbă afumată fiartă
- 300 g crenvurşti
- 150 g cabanos
- 150 g castraveciori acri
- 1 legătură mărar
- 5 linguri sos de friptură
- 3/4 pahar vin
- 12 ciuperci mari
- 80 g unt sau ulei
- 1 /2 lingură făină
- sare
- piper
- 1 ceapă
Mod de preparare:
Ceapa tocată se sotează în ulei, apoi se adaugă castraveciorii tocaţi, făina, vinul, sare, piper, şi sosul de friptură.
Limba, crenvurştii şi cabanosul se taie julien, se amestecă cu sosul şi se umplu casoletele.
Ciupercile se curăţă de cozi, se prăjesc întregi şi se pun în fiecare casoletă deasupra, presărate cu mărar tocat.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Nu-mi place limba de nici o culoare