Limbă afumată, crenvurşti, cabanos şi ciuperci in casolete

Printeaza

Limbă afumată, crenvurşti, cabanos şi ciuperci in casolete

Ingrediente:Limbă afumată, crenvurşti, cabanos şi ciuperci in casolete

  • 12 casolete
  • 300 g limbă afumată fiartă
  • 300 g crenvurşti
  • 150 g cabanos
  • 150 g castraveciori acri
  • 1 legătură mărar
  • 5 linguri sos de friptură
  • 3/4 pahar vin
  • 12 ciuperci mari
  • 80 g unt sau ulei
  • 1 /2 lingură făină
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată se sotează în ulei, apoi se adaugă castraveciorii tocaţi, făina, vinul, sare, piper, şi sosul de friptură.

Limba, crenvurştii şi cabanosul se taie julien, se amestecă cu sosul şi se umplu casoletele.

Ciupercile se curăţă de cozi, se prăjesc întregi şi se pun în fiecare casoletă deasupra, presărate cu mărar tocat.

Se servesc calde.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Alessia Mantea

    Nu-mi place limba de nici o culoare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.