Leurda la borcan

Printeaza

Leurda la borcan din: leurda, miez de nuca, ulei de masline, sare grunjoasa.

Ingrediente:Leurda la borcan

  • 6 legaturi leurda
  • 3 linguri miez de nuca
  • ulei de masline
  • sare grunjoasa

 

Mod de preparare:

Speli leurda frunză cu frunză şi le pui la scurs şi us­cat. Miezul de nucă îl mărunţeşti cu sucitorul nu prea mărunt. Leurda uscată o tai mărunt şi o amesteci bine cu sarea grunjoasă şi miezul de nucă (nuca este necesară pentru a da aromă conservei).

Pui totul în borcan şi apeşi bine, apoi torni ulei de măsline deasupra şi închizi bor­canul ermetic. Preparatul poate fi servit în salate, simplu, pe pâine prăjită sau alături de o brânză bună.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.