Legume usturoiate

Printeaza

O legume usturoiate din: vinete, dovlecei, ardei gras, ceapa, rosii, usturoi, nucsoara, sare, piper si patrunjel.

Ingrediente:

  • 2 vinete potrivite
  • 3 dovlecei
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 4 cepe
  • 5-6 rosii
  • 6 catei de usturoi
  • 1 praf de nucsoara
  • sare
  • piper negru macinat
  • hasmatuchi (sau patrunjel verde)

 

Mod de preparare:

Taie vinetele si dovleceii (fara sa indepartezi coaja) in cuburi mari, iar ardeii in fasii. Caleste-le pe rand in tigaie, scoate-le si amesteca-le intr-o cratita mai mare. Caleste ceapa tocata marunt, cu un praf de sare.

Cand s-a inmuiat, adauga rosiile taiate in felii, nucsoara, usturoiul zdrobit, sare si piper dupa gust. Lasa sa dea intr-un clocot, apoi adauga vinetele, dovleceii si ardeiul. Stingeti focul, amesteca presara hasmatuchi tocat si serveste.

Legume usturoiate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.