Legume trase la tigaie cu tofu si taitei de orez

Printeaza

Legume trase la tigaie cu tofu si taitei de orez din: ulei de susan, tofu, pasta de curry, taitei de orez, frunze de menta, arahide, amestec de legume, coaja de lamaie, zeama de lamaie, sos de peste, zahar brun.

Ingrediente:Legume_trase_la_tigaie_cu_tofu_si_taitei_de_orez

  • 1 lingura ulei de susan
  • 400 g tofu, taiata cubuti
  • 1-2 linguri pasta de curry – dupa gust
  • 300 g taitei de orez, proaspeti sau fierti si scursi de lichid
  • o mana de frunze de menta
  • 80 g arahide zdrobite
  • 350 g amestec de legume stir fry
  • coaja rasa si zeama de la 2 lamai
  • 2 linguri sos de peste
  • 1-2 lingurite zahar brun

 

Mod de preparare:

Intr-un vas pe foc încinge uleiul şi prăjeşte cuburile de tofu, până când se rumenesc. Adaugă pasta de curry şi continuă să ţii pe foc 2 min. Transferă într-un vas şi păstrează la cald. Pune tăieţeii în vas şi ţine-i pe foc, amestecând continuu 3 min, până când se încălzesc complet, la vasul de pe foc şi adaugă menta, arahidele şi amestecul de legume.

Combină sosul de soia rămas cu zeama şi coaja de lămâie, sosul de peşte şi zahărul şi apoi stropeşte tăieţeii şi amestecă pentru a se unge uniform. Presară deasupra tofu şi serveşte.

Legume trase la tigaie cu tofu si taitei de orez

Legume_trase_la_tigaie_cu_tofu_si_taitei_de_orez

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.